Markets
Markets
X

About us

Markets

Door de groei van de wereldbevolking, de toename van de welvaart én het stijgende belang van een duurzame economie zal het aandeel van plantaardige oliën en de vraag naar eiwitten in de toekomst alleen maar groeien. We zijn er van overtuigd dat een verminderde afhankelijkheid van de import van noodzakelijke eiwitten kan bijdragen tot een betere duurzaamheid van de volledige voedingsketen. Tevens zorgt de verwerking van lokale grondstoffen voor ondersteuning van onze eigen, Europese landbouw.

Group Vandamme zorgt voor diversifiëring door verschillende oliën en schroten op de markt te brengen en aldus en productmix aan te bieden die complementair is en toch consistent in zijn politiek naar beheersing van duurzaamheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Vanuit onze fabriek te Deinze beleveren we de West-Europese markt. De Oost- en Centraal Europese markt, alsmede Griekenland en Italië worden beleverd vanuit Hongarije. Exporten in bulk of containers naar Noord-Afrika, het Midden Oosten, Turkije en Zuid-Oost Azië gebeuren vanuit beide locaties.